Werken in Wezep

Vanwege werkzaamheden voor ons huis, hebben we de afgelopen weken gewoond en gewerkt op de B&B van boerderij “Op Vollenhof” te Wezep. Een inspirerende omgeving met dieren, tuin, wijnstokken, zonnepanelen, geiten, kippen, paarden. Achterin het veld een imker met originele rieten korven. Boven de bomen allerhand roofvogels en een kerkuil op het terrein.

Terwijl iedereen voorzichtig aan weer uit de ‘lock-down’ kwam, werkte ik op locatie aan mijn “corona-proof” compositie “I paint music”. Tijdens deze 4 weken op Vollenhof maakte ik een opzet voor mijn werk dat gaat over de gevolgen van de corona-crisis. Het papier paste precies in de kamer.

In de tussentijd kwam ook beeldmateriaal van de zandkunstenaar Immanuel Boie mijn kant op. Onder zijn zandkunst voorstelling schrijf ik nu de muziek. Zijn beelden zijn weer geinspireerd door mijn liedteksten.

Tussendoor een wandeling langs de prachtige lanen van het landgoed om even rustig na te denken over de muziek. Het was een inspirerende tijd, dankzij de gastvrije ontvangst en de vrijheid om rustig te werken.

Hieronder een kleine test-demo van geluid en beeld, voor een eerste indruk van het werk dat nu ontstaat:

Tijdens onze laatste week hoorden we weer muziek: de eerste repetitie van de locale muziekvereniging te Wezep. We hopen dat iedereen weer snel met elkaar kan spelen en genieten van de muziek.

By Anneloes Wolters

Composer

%d bloggers like this: